Receptas / 3. Baltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Castle malting .Pilsen 2RS | 4.0 | 1.250 | 47.2 | |
Castle malting. WHEAT BLANC | 5.0 | 1.000 | 37.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.160 | 6.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.120 | 4.5 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.120 | 4.5 | |
2.650 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 10.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 10.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Ramunėlių žiedai | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Apelsinų žievelė | 1.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
naudoti 3 grūdų dribsniai.
Crownfield 3 Grain flakes
40 proc. avižų
30 proc. miežių
30 proc. kviečių
Crownfield 3 Grain flakes
40 proc. avižų
30 proc. miežių
30 proc. kviečių