Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.008
ABV:
9.0 %
IBU:
20
EBC:
23
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Miuncheno salyklas 19.0 1.000
Dan Sukker AUKSASPALVIS SIRUPAS 30.0 0.750
BEST Melanoidin salyklas 70.7 0.500
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer 6.1 20 60
Northern Brewer 6.1 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
BE-256 12.0 90

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumalta labai smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai