Receptas / Stipruolis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 30 d.
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
8.6 %
|
|
IBU:
113
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
1.38
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 6.500 | 93.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.350 | 5.0 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.100 | 1.4 | |
6.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) (pirmas misos apyniavimas) | 14.0 | 40 | 60 | |
Admiral (U.K.) | 14.0 | 80 | 20 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 50 | 10 | |
Admiral (U.K.) (sausas apyniavimas) | 14.0 | 50 | 0 | |
Kent Golding (U.K.) (sausas apyniavimas) | 4.0 | 50 | 0 | |
Amerikietiško ąžuolo drožlės | 0.0 | 20 | 0 | |
290 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor (1 pakelis) | 12.0 | 80 | |
Safale US-05(56) (500 ml 2gen mielių ) | 12.0 | 80 |
Pastabos
Bendras projektas su Dainiumi ir Gyčiu.
2.5 kg bazinio ir 6 L vandens - dekokcija, 100C, 20 min;
6.5 kg bazinio - 65C, 1 val. + 4g CaSO4 + 2g CaCl2
1/3 bazinio mentalo dekokcija, 100C, 10min.
74C - 15min.
Tekinimas, kartu su likusiais salyklais - 76-80C.
Labai smarkiai kimšosi filtras. Priežastis iki galo neaiški. Arba smulkiai sumaltas salyklas ir/arba didelis salyklo kiekis.
2.5 kg bazinio ir 6 L vandens - dekokcija, 100C, 20 min;
6.5 kg bazinio - 65C, 1 val. + 4g CaSO4 + 2g CaCl2
1/3 bazinio mentalo dekokcija, 100C, 10min.
74C - 15min.
Tekinimas, kartu su likusiais salyklais - 76-80C.
Labai smarkiai kimšosi filtras. Priežastis iki galo neaiški. Arba smulkiai sumaltas salyklas ir/arba didelis salyklo kiekis.
Zydrius
2012 m. Liepos 20 d.Dainius
2012 m. Liepos 23 d.Modeslovas
2013 m. Balandžio 1 d.erstikis
2013 m. Balandžio 1 d.Modeslovas
2013 m. Balandžio 1 d.