Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gegužės 17 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gegužės 17 d.

Parametrai

OG:
1.030
FG:
1.015
ABV:
2.0 %
IBU:
0
EBC:
30
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Rye Malt 8.0 4.000
Cukrus (iš slyvų) 0.0 0.600
Simpsons Malts Red Rye Crystal 258.2 0.500
Thomas Fawcett – Roasted Rye Malt 635.5 0.300
      5.400

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 50

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Džiovintos slyvos 1000.0 g Virimui 15 min.
Kmynai 200.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Fermentacija stabdyti ties FG-1.015

Komentarai

  • erstikis

    Prieš 2 sav.
    Nebandei į girą dėti apynių, fermentacijos metu? Man visai patiko.
  • tikka1122

    Prieš 2 sav.
    Apynių dėti nebandžiau.Gavosi rūkšti,ruginės duonos skonio ,be saldumo gira.Pripratau prie skonio,gaivina karštą dieną be poveikio į smegenis.:)
Prisijungę aludariai