Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. birželio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 29 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.010
ABV:
5.6 %
IBU:
15
EBC:
7
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.250
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 7 60
Magnum 13.0 5 15
Magnum 13.0 8 5
Magnum 13.0 7 3
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale K-97 12.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

65˚ – 40 min
72˚ – 10 min
78 - 45 min tekinimui
100˚ – 90 min
HOP1 - 60 min
HOP2 ir kerpena - 15 min
HOP3 - 5 min
HOP4 - 3 min

Gerai praaeruoti ir, pagal galimybes, dėti daugiau mielių
Fermentacija prie 14˚ kol beveik sustoja, tada pabaigti prie 20˚
Prisijungę aludariai