Receptas / Troškulys
Informacija
Parametrai
OG:
1.024
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
2.4 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
CASTLE MALTING Rye malt | 8.0 | 0.200 | 44.4 | |
CASTLE MALTING SPECIAL Belgium® (300 EBC) | 301.2 | 0.150 | 33.3 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.100 | 22.2 | |
0.450 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 6.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Džiovintos slyvos | 250.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kmynai | 50.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
OG 1.034