Receptas / Jūratės dvaro (Azacca)
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. liepos 20 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 30 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 78.5 | |
BEST Melanoidin salyklas | 73.4 | 1.000 | 17.5 | |
Gliukozė (praimingui) | 0.0 | 0.170 | 3.0 | |
BEST Chocolate salyklas | 923.8 | 0.060 | 1.0 | |
5.730 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
24 l vandens
64˚C – 60 min
78˚C – 45 min
18-20˚
Originalus – Erstikio MARS receptas
Amarillo apyniai verdant pakeisti Bravo apyniais
64˚C – 60 min
78˚C – 45 min
- Nuleidžiu 12 l misos
- tekinu ~80ºC vandeniu
- 5l (+15 min su cirkuliacija)
- 5 l (iškėlus salyklą)
18-20˚
Originalus – Erstikio MARS receptas
Amarillo apyniai verdant pakeisti Bravo apyniais
Gytis
2021 m. Liepos 31 d.kiela
2021 m. Rugpjūčio 5 d.