Receptas / Heidelbergo kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.000 | 51.7 | |
BEST Heidelberg kvietinis salyklas | 39.0 | 1.300 | 22.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.300 | 22.4 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 3.4 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 6.2 | 20 | 60 | |
Galaxy | 12.0 | 30 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Wit | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 10.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 5 min. |