Receptas / BELGIŠKAS SAISON
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Weyermann Pilsner | 4.0 | 4.500 | 79.6 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.400 | 7.1 | |
Weyermann Pale Wheat | 5.0 | 0.350 | 6.2 | |
Weyerman Vienna | 9.0 | 0.250 | 4.4 | |
Weyermann CaraMunich III | 60.0 | 0.150 | 2.7 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 35 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 20 | 3 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
"Protafloc" 0,25 skaidrinimo tabletės | 1.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Pagal "Alaus naminukus".
Salinimas 65c 90min
Virimas 90min.
Mentalo PH 5,2-5,5
Salinimas 65c 90min
Virimas 90min.
Mentalo PH 5,2-5,5