Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.004
ABV:
5.8 %
IBU:
30
EBC:
13
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 261.0 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 15 240
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale BE-134 12.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 180 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 16ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
Prisijungę aludariai