Receptas / Žiemos Puta
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 21 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
8.0 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 58.1 | |
Maltosa Pilsen | 5.0 | 2.000 | 23.3 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) | 59.0 | 1.000 | 11.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 900.7 | 0.100 | 1.2 | |
Weyermann Chocolate Wheat | 1050.8 | 0.100 | 1.2 | |
Viking Caramel | 300.2 | 0.100 | 1.2 | |
Simpsons Brown | 420.3 | 0.100 | 1.2 | |
Caramel Wheat | 110.1 | 0.100 | 1.2 | |
Skrudinti miežiai | 1301.0 | 0.100 | 1.2 | |
8.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 10 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 30 | 30 | |
Saphir | 3.5 | 30 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laktozė | 1000.0 g | Virimui | 10 min. | |
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
15 min. - 45 laipsniai
45 min. - 65 laipsniai
45 min. - 75 laipsniai
10 min. - 78 laipsniai
45 min. - 65 laipsniai
45 min. - 75 laipsniai
10 min. - 78 laipsniai