Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.015
ABV:
8.0 %
IBU:
20
EBC:
62
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Maltosa Pilsen 5.0 2.000
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) 59.0 1.000
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.100
Weyermann Chocolate Wheat 1050.8 0.100
Viking Caramel 300.2 0.100
Simpsons Brown 420.3 0.100
Caramel Wheat 110.1 0.100
Skrudinti miežiai 1301.0 0.100
      8.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 10 60
Cascade (US) 5.8 30 30
Saphir 3.5 30 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Laktozė 1000.0 g Virimui 10 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

15 min. - 45 laipsniai
45 min. - 65 laipsniai
45 min. - 75 laipsniai
10 min. - 78 laipsniai
Prisijungę aludariai