Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
24
EBC:
67
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.500
Skaldyti miežiai 3.0 1.000
BEST Black salyklas 1051.6 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 6.6 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Skaldyti miežiai ir avižiniai bdribsniai pavirti atskirai ir sudėti į salinimą.
Tamsus salyklas sudėtas į salinimo pabaigą.

62C - 60 min.
72C - 15 min.
78C - 10min.

Prisijungę aludariai