Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 25 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
24
EBC:
27
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.5 2.700
Imperial Malt (Simpsons) 50.0 1.500
Ryžių dribsniai 0.0 0.300
CaraCrystal salyklas 120.4 0.200
CaraPils salyklas 4.5 0.150
      4.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 4.7 1 60
Perle (DE) 7.7 25 45
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Diamond 50.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalcio sulfatas (gipsas) 5.0 g Salinimui 60 min.
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Acid Rest supilu 16.22L vandens 37.3C 35.0C 10min
Glucan rest pakeliu iki 45.0C per 10min 45.0C 15min
Protein restpakeliu 50.0C per 10min 50.0C 30min
Saccharification dapilu 8.36L vandens ir pakeliu 67.0C per 10min palaikau 67.0C 30min
tekinu.
Saccharification supilu 10.00L vandens ir pakeliu 67.0C per 25min 67.0C 60min
tekinu.
Surenku 27.5L misos 1041SG
Verdu kol lieka 23.5L  1049OG
23.01.22 1006FG. Buteliuoju.
Prisijungę aludariai