Receptas / Pasiklydes
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 25 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.5 | 2.700 | 55.7 | |
Imperial Malt (Simpsons) | 50.0 | 1.500 | 30.9 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.300 | 6.2 | |
CaraCrystal salyklas | 120.4 | 0.200 | 4.1 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.150 | 3.1 | |
4.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 4.7 | 1 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 25 | 45 | |
26 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Diamond | 50.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalcio sulfatas (gipsas) | 5.0 g | Salinimui | 60 min. | |
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Acid Rest supilu 16.22L vandens 37.3C 35.0C 10min
Glucan rest pakeliu iki 45.0C per 10min 45.0C 15min
Protein restpakeliu 50.0C per 10min 50.0C 30min
Saccharification dapilu 8.36L vandens ir pakeliu 67.0C per 10min palaikau 67.0C 30min
tekinu.
Saccharification supilu 10.00L vandens ir pakeliu 67.0C per 25min 67.0C 60min
tekinu.
Surenku 27.5L misos 1041SG
Verdu kol lieka 23.5L 1049OG
23.01.22 1006FG. Buteliuoju.
Glucan rest pakeliu iki 45.0C per 10min 45.0C 15min
Protein restpakeliu 50.0C per 10min 50.0C 30min
Saccharification dapilu 8.36L vandens ir pakeliu 67.0C per 10min palaikau 67.0C 30min
tekinu.
Saccharification supilu 10.00L vandens ir pakeliu 67.0C per 25min 67.0C 60min
tekinu.
Surenku 27.5L misos 1041SG
Verdu kol lieka 23.5L 1049OG
23.01.22 1006FG. Buteliuoju.