Informacija

Kiekis:
6 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.158
FG:
1.039
ABV:
15.5 %
IBU:
8
EBC:
20
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.080
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.080
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.640
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.640
BEST Vienna salyklas 9.0 0.440
BEST Vienna salyklas 9.0 0.440
      4.320

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 4 60
      4  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen 5.0 75

Pastabos

6 Litrų batchas!

Mashiname:

40 minučių prie 44C (išgauti 4VG fenolį, gvazdikelius)
30 minučių prie 66C. Jeigu temperatūra bus didesnė, potencialiai turėsite daugiau bananų. (Daug lengviau parašyti, negu išgauti :D )

Apyniai:

60 minučių - Magnum

Mielės: tiks ir M20 Bavarian Yeast, nes nerandu kur WY3068 gauti.

Fermentum Mobile FM41 - būtų dar geriau, savas alus turi.

Misa:

Kažkokiu magišku būdu atvėsiname iki 16-17C, pitchiname mieles. Leidžiame temperatūrai natūraliai pakilti iki 20-21C ir burbuliuojame porą savaičių.

Sėkmės tiek man, tiek jums.

Prisijungę aludariai