Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.017
ABV:
8.8 %
IBU:
23
EBC:
64
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Munich Dark 22.0 5.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Simpsons CRYSTAL T50™ 130.2 0.400
CHOCOLAT (1000 EBC) 1001.6 0.300
CARA GOLD® (120 EBC) 120.2 0.300
      10.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 75 60
Saaz (CZ) 4.0 25 10
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Diamond 12.0 80

Pastabos

Salinau 60 min. - 67 C

Mielės panaudotos pakartotinai po lageriuko.
Fermentuota +12 C, fermenteryje buvo palikta 2 mėn., rankos nedaejo perpilti į kegą ir karbonizuoti.

Po karbonizacijos kege 2 vol. of CO2 ispilstytas į stiklinę tarą.
Metus gulejo rusyje, kur temp. +- 14 C.

Prisijungę aludariai