Receptas / Edvino Baltijos Porteris 2022
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 7 d.
Parametrai
OG:
1.168
|
|
FG:
1.034
|
|
ABV:
17.6 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
103
|
|
IBU/OG:
0.06
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Munich Dark | 22.0 | 5.500 | 26.2 | |
Viking Munich Dark | 22.0 | 5.500 | 26.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 19.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 19.0 | |
Simpsons CRYSTAL T50™ | 130.2 | 0.400 | 1.9 | |
Simpsons CRYSTAL T50™ | 130.2 | 0.400 | 1.9 | |
CHOCOLAT (1000 EBC) | 1001.6 | 0.300 | 1.4 | |
CARA GOLD® (120 EBC) | 120.2 | 0.300 | 1.4 | |
CHOCOLAT (1000 EBC) | 1001.6 | 0.300 | 1.4 | |
CARA GOLD® (120 EBC) | 120.2 | 0.300 | 1.4 | |
21.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Diamond | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinau 60 min. - 67 C
Mielės panaudotos pakartotinai po lageriuko.
Fermentuota +12 C, fermenteryje buvo palikta 2 mėn., rankos nedaejo perpilti į kegą ir karbonizuoti.
Po karbonizacijos kege 2 vol. of CO2 ispilstytas į stiklinę tarą.
Metus gulejo rusyje, kur temp. +- 14 C.
Mielės panaudotos pakartotinai po lageriuko.
Fermentuota +12 C, fermenteryje buvo palikta 2 mėn., rankos nedaejo perpilti į kegą ir karbonizuoti.
Po karbonizacijos kege 2 vol. of CO2 ispilstytas į stiklinę tarą.
Metus gulejo rusyje, kur temp. +- 14 C.