Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.168
FG:
1.034
ABV:
17.6 %
IBU:
11
EBC:
103
IBU/OG:
0.06
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Munich Dark 22.0 5.500
Viking Munich Dark 22.0 5.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Simpsons CRYSTAL T50™ 130.2 0.400
Simpsons CRYSTAL T50™ 130.2 0.400
CHOCOLAT (1000 EBC) 1001.6 0.300
CARA GOLD® (120 EBC) 120.2 0.300
CHOCOLAT (1000 EBC) 1001.6 0.300
CARA GOLD® (120 EBC) 120.2 0.300
      21.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 75 60
Saaz (CZ) 4.0 25 10
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Diamond 12.0 80

Pastabos

Salinau 60 min. - 67 C

Mielės panaudotos pakartotinai po lageriuko.
Fermentuota +12 C, fermenteryje buvo palikta 2 mėn., rankos nedaejo perpilti į kegą ir karbonizuoti.

Po karbonizacijos kege 2 vol. of CO2 ispilstytas į stiklinę tarą.
Metus gulejo rusyje, kur temp. +- 14 C.

Prisijungę aludariai