Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 17 d.

Parametrai

OG:
1.080
FG:
1.018
ABV:
8.1 %
IBU:
49
EBC:
35
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 7.500
Crystal 150 130.9 0.580
Caramalt 36.0 0.380
TF Pale Chocolate 629.5 0.100
      8.560

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Motueka 7.0 10 60
Hallertauer Mittelfrüh 6.0 20 60
Amarillo 9.5 20 30
Motueka 7.0 20 30
Amarillo 9.5 20 15
Motueka 7.0 30 15
Amarillo 9.5 60 0
Centennial 10.5 60 0
Simcoe 13.0 60 0
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 7.7 g Virimui 15 min.
Citrinos žievelė 4.0 g Virimui 15 min.
Raudonų apelsinų sultys 250.0 ml Pirminei fermentacijai -

Pastabos

Mash 65°C - 75min. Fermentacija 21°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai