Receptas / Saisonas 2022
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 9.000 | 78.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.850 | 7.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.850 | 7.4 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.550 | 4.8 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.250 | 2.2 | |
11.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew® Farmhouse | 22.0 | 85 |
Pastabos
55 - 15 min
64 - 50 min
78 - 10 min -->
64 - 50 min
78 - 10 min -->