Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. rugpjūčio 29 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
80
EBC:
24
IBU/OG:
1.12
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.500
Red X salyklas 30.0 2.000
CaraHell salyklas 25.0 0.600
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.500
Vienna salyklas 9.0 0.400
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 30 60
Cascade (US) 5.8 20 30
Mosaic 12.5 20 30
Citra 12.0 20 5
Willamette 5.0 20 5
Chinook 13.0 20 5
Simcoe 13.0 50 0
Mosaic 12.5 50 0
Citra 12.0 50 0
      280  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 7.0 g Virimui 5 min.
Citrinos žievelė 4.0 g Virimui 5 min.
Orange, greipfrut, dragon fruit sultys 0.3 l Virimui 5 min.

Pastabos

Salinimas 65.6°C - 91min., mash out 78.2°C. Fermentacija -14 dienų ~ 20,6°C . Po fermentacijos temperatūra 14°C, sausas apyniavimas 5 dienos. Fermentacijos pabaigoje prieš išpilstymą padaryti 1-3 dienų šalčio šoką 5°C. Natūrali karbonizacija 2 savaitės ~21°C.
Prisijungę aludariai