Receptas / Sky Dubbel 3
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. spalio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 2 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 61.5 | |
BEST Heidelberg kvietinis salyklas | 39.0 | 0.800 | 12.3 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.500 | 7.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 7.7 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.9 | 0.400 | 6.2 | |
BEST Special X salyklas | 351.2 | 0.300 | 4.6 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer | 8.5 | 20 | 90 | |
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 20 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M47 Belgian ABBEY | 20.0 | 85 |
Pastabos
vanduo
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=RXMNG9L
52C -- 15 min
64C -- 90 min
70C -- 20 min
76C -- 30 min -->
+0.500g cukraus
Fermentacija 22C
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=RXMNG9L
52C -- 15 min
64C -- 90 min
70C -- 20 min
76C -- 30 min -->
+0.500g cukraus
Fermentacija 22C