Receptas / Saison'as V21
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna spol. s.r.o. miežinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 100.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Dana | 12.0 | 20 | 60 | |
Styrian Kolibri | 4.2 | 30 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
60- 63C
20 - 72C
2 - 78C
Virimas:
60min- Styrian Dana
10 min - Styrian Kolibri
60- 63C
20 - 72C
2 - 78C
Virimas:
60min- Styrian Dana
10 min - Styrian Kolibri