Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 5 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.016
ABV:
4.1 %
IBU:
36
EBC:
68
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 3.500
Avižiniai dribsniai 15.0 0.450
Special B 350.3 0.250
CaraCrystal 120.1 0.250
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.200
      4.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 10.4 25 60
Spalt Select (German) 5.0 30 15
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 66

Pastabos

Salinimas 67.5'C
+120g gliukozes -> 2.2 vol CO2
Brandinti 8 sav.

Komentarai

  • DV

    2012 m. Lapkričio 9 d.
    Dribsniai paskrudinti orkaiteje iki svelnaus geltonumo (~30' @ 180'C)
  • audryla

    2012 m. Lapkričio 9 d.
    Patys dribsniai iš kur? Iš SavasAlus ar tiesiog iš krautuvės?
  • DV

    2012 m. Lapkričio 9 d.
    Is savo alaus, jie ten labai grazus ir apetitiski.
Prisijungę aludariai