Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.012
ABV:
6.9 %
IBU:
27
EBC:
15
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.200
Kukurūziniai dribsniai 3.0 0.500
Abbey 50.0 0.500
Gliukozė 0.0 0.500
BEST Biscuit salyklas 50.0 0.100
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.9 25 60
Hallertau Mittelfruh 4.9 20 30
Hallertau Mittelfruh 4.9 20 5
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Abbaye 22.0 82

Pastabos

Vanduo 22+14
RO - 5l
Epsom - 1g
75% fosforo r. - 6ml


62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min

78C - 30

Virimas 75min
Protafloc - 15min
Cukrus - 10min

Fermentacija 19C, po 5 dienų 21C

Prisijungę aludariai