Receptas / Belgian Blond ALE #4
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 25 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 58.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.200 | 17.6 | |
Kukurūziniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 7.4 | |
Abbey | 50.0 | 0.500 | 7.4 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.500 | 7.4 | |
BEST Biscuit salyklas | 50.0 | 0.100 | 1.5 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.9 | 25 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.9 | 20 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.9 | 20 | 5 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Abbaye | 22.0 | 82 |
Pastabos
Vanduo 22+14
RO - 5l
Epsom - 1g
75% fosforo r. - 6ml
62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
78C - 30
Virimas 75min
Protafloc - 15min
Cukrus - 10min
Fermentacija 19C, po 5 dienų 21C
RO - 5l
Epsom - 1g
75% fosforo r. - 6ml
62C -- 30 min
67C -- 30 min
72C -- 20 min
78C - 30
Virimas 75min
Protafloc - 15min
Cukrus - 10min
Fermentacija 19C, po 5 dienų 21C