Receptas / Trio
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 3 d.
Parametrai
OG:
1.084
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
8.9 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.700 | 45.0 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.700 | 28.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.600 | 10.0 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 100.1 | 0.500 | 8.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 35 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 20 | 40 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 15 | 20 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian Stout | 12.0 | 81 |
Pastabos
Tripel'is, tai tiesiog trio: pilsnerio, vienos salyklai ir cukrus.
Salinimas:
60 laipsniai- 45 min
67 laipsniai - 45 min
Salinimas:
60 laipsniai- 45 min
67 laipsniai - 45 min
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
6.6
(1 balsas)
Komentarai
-
konung
2013 m. Sausio 26 d.Visgi geras tripelis. Maloniai šildo ir palydi pievų aromatais. -
Artis
2013 m. Sausio 26 d.O kaip pačios mielės? Patiko? Čia kaip suprantu iš WYEAST'o Private Collection'o? -
konung
2013 m. Sausio 29 d.Na mielės su charakteriu (ne tik skonio, bet ir šiaip elgsenos). Tripelis išėjo puikus. O šiaip nedaug su jom viriau. Teko ir partiją sugadint. Jei įdomu gali pats išbandyt, tuoj turėčiau turėti šviežių (t.y. kai išrūgs alus). Tik reikėtų išspręst perdavimo klausimą. -
Modeslovas
2013 m. Sausio 29 d.Jo šitas mieles ir aš pabandyčiau, bet būtent stoutui. -
zaltys
2013 m. Vasario 4 d.Belgiška sunkioji artilerja vakaro favoritas vienareikšmiškai :) Patinka :) Bandysiu mieles.
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.