Receptas / Dzūkiškas avižinis stautas
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 16 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 4.500 | 62.1 | |
Avižų salyklas | 4.0 | 1.000 | 13.8 | |
Carafa Special I | 800.6 | 0.500 | 6.9 | |
CaraRed | 50.0 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudinti kviečiai | 4.0 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Pale Chocolate' | 600.5 | 0.250 | 3.4 | |
7.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bullion (U.K.) | 10.0 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
White Labs WLP002 2-os kartos | 30.0 | 87 |
Pastabos
Airiška kerpena 5 gramai, 15 minučių.