Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. sausio 9 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.004
ABV:
7.6 %
IBU:
16
EBC:
15
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 8.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 2.400
Kukurūziniai dribsniai 2.0 1.000
Cukrus 0.0 0.700
BEST Biscuit salyklas 50.0 0.500
      12.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Perle 5.5 60 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew BE-256 23.0 85
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 10.0 94

Pastabos

65C -- 60 min
78C -->
Prisijungę aludariai