Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. sausio 29 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.006
ABV:
6.5 %
IBU:
22
EBC:
31
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Obuolių Sultys 3.0 20.000
Marris Otter salyklas 5.0 3.000
BEST Vienna salyklas 9.0 2.000
Viking Malt Caramel 50 50.5 0.500
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.200
      25.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Azacca 15.0 20 30
Azacca 15.0 30 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 12.0 89

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Mielių maistas 20.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Sulčių OG 1.048, kiekis 20L
Misa daryta įprastai kaip alui - salinta prie 70C, bet panašu, kad bus 65C, nes Brewmonkas grybauja
Prisijungę aludariai