Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 25 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.011
ABV:
6.0 %
IBU:
9
EBC:
12
IBU/OG:
0.15
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech Munich 6.5 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 20 20
Hallertau Blanc 10.5 40 1
Mandarina 7.6 20 1
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale 12.0 80

Pastabos

73-75 virimui, M42


8 valandos.

Virta 2023-02-11
Pilstyta 2023-02-24

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l  ???
Salinta 65 (pilta į 70), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG 10 prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 3,1 BRIX
pH po virimo 5,9,
pH 4,86 po fermentacijos pilstant.

Startas su 18 C iškart dedant į 18 C aplinką, fermentacija 7 d., antrinė 6 d. prie 9 C.


Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 3,1 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,45 E:
-----Hallertau Blanc - 40 g - 0,64 E (80 E - 5kg, 1,6 ct gramas)
-----Mandarina 40 g - 0,8 E (19E - 1kg mandarina, 1,9 ct gramas )
Prisijungę aludariai