Receptas / V.A.v.S.A.ROS
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 16 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiskas pilsnerio salyklas | 3.0 | 9.300 | 100.0 | |
9.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 40 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 30 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 30 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 20 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 10 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 11 | 1 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) (25l sausa 24ltr) | 12.6 | 11 | 0 | |
77 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 24.0 | 83 |
Pastabos
50C-20min,
67-60min , dekokcija 74C-20min
78C tekinti
67-60min , dekokcija 74C-20min
78C tekinti
audryla
2012 m. Rugpjūčio 23 d.haris
2012 m. Rugpjūčio 24 d.