Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 16 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.007
ABV:
4.4 %
IBU:
24
EBC:
5
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiskas pilsnerio salyklas 3.0 9.300
      9.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 40
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 30
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 30
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 20
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 10
Nelson Sauvin (New Zealand) 12.6 11 1
Nelson Sauvin (New Zealand) (25l sausa 24ltr) 12.6 11 0
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 24.0 83

Pastabos

50C-20min,
67-60min , dekokcija 74C-20min
78C tekinti

Komentarai

  • audryla

    2012 m. Rugpjūčio 23 d.
    Vandens nenori paminkštint?
  • haris

    2012 m. Rugpjūčio 24 d.
    sviesiam alui atsivezu is svogerio, visiskai numinkstinto per kazkokiu krutus filtrus, tai manau, kad viskas bus OK
Prisijungę aludariai