Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 16 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.008
ABV:
6.7 %
IBU:
57
EBC:
14
IBU/OG:
0.98
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 5.000
Karamelinis salyklas 231.2 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.8 30 60
Citra 12.0 10 0
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai