Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
58 %
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
26
EBC:
68
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 3.000
CaraCrystal 120.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.500
Medus 2.0 0.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 15 60
Cascade (U.S.) 5.0 40 30
Airiška kerpena 0.0 6 15
Tettnanger (German) 5.0 40 1
      101  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

Protein rest - 56
Salinimas - 65 - 2 val (decoction)
Karamelinis ir skrudintas salyklai mirkyti "Vytaute" prie 40, 2 valandas. Pridėti prie misos tik prieš "mash-out"
Tekinimas ir grąžinimas užkaitinus - 1 val

Medus - antrinei fermentacijai (buteliuose):
Vanduo:Medus - 1:1 verdamas 15 min
* - 50 ml/l - gera puta, užsigazavęs, stipriai jaučiamas saldumas (per saldu);
* - 25 ml/l - silpnoka puta, užsigazavęs, jaučiamas saldumas
* - be medaus - jokio "gazo" ir nėra putos

Nuotraukos

Prisijungę aludariai