Informacija

Kiekis:
48 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 1 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
14
EBC:
21
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 7.500
Vienos salyklas 7.0 2.700
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.900
CaraCrystal 120.1 0.600
CaraAmber 60.0 0.500
CaraHell 25.0 0.500
Aroma 150.1 0.250
      12.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka PMA 8.0 38 90
Viržiai 0.0 350 90
      388  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 5.0 77

Pastabos

salinimas 66C-60 min dekokcija
74C-20 min,
78C tekinimas 3h

200g viržių sudedama į puodą i kuri tekini misa 60C - pakaitinama iki 70C, laikoma 30min. Supilama likusi misa nuimama maždaug pusę (100g) viržių ir verdama 90 min. Likusieji viržiai (150g) sudedami pabaigus virti. Misa laikoma 30 min. Atšaldoma.
Uždedamos mielės.
po savaites fermeentacijosi, uzpyliau 35g virziu 80C vandens ir atvesines supyliau viena fermenteri (24ltr) (1013) , kita diena ispylsciau
Prisijungę aludariai