Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. birželio 21 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.015
ABV:
6.6 %
IBU:
97
EBC:
121
IBU/OG:
1.49
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale 6.3 4.100
CaraHell 25.0 1.100
Crystal 130.7 0.600
Wheat 4.3 0.600
Chocolate 1305.0 0.400
Roasted Barley 1909.8 0.300
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 30 60
Columbus 16.0 13 30
Simcoe 13.0 13 30
Chinook 13.0 13 30
Columbus 16.0 25 5
Simcoe 13.0 25 5
Chinook 13.0 25 5
Columbus 16.0 88 0
Simcoe 13.0 88 0
Chinook 13.0 75 0
      395  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 23.0 77

Pastabos

Mash - 68°C 91min. Fermentacija 19°C. Sausas apyniavimas po fermentacijos rūsio temperatūra 5 dienos, 3 dienos 3°C.
Prisijungę aludariai