Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. gegužės 8 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
101
EBC:
129
IBU/OG:
1.41
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale 6.3 4.100
CaraHell 25.0 1.100
Crystal 130.5 0.600
Wheat 4.3 0.600
Chocolate 1303.0 0.400
Roasted Barley 1907.0 0.300
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 30 60
Columbus 16.0 13 30
Simcoe 13.0 13 30
Chinook 13.0 13 30
Chinook 13.0 25 5
Simcoe 13.0 25 5
Columbus 16.0 25 5
Columbus 16.0 88 0
Simcoe 13.0 88 0
Chinook 13.0 75 0
      395  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 23.0 77

Pastabos

Mash - 68°C 91min. Fermentacija 19°C. Sausas apyniavimas po fermentacijos rūsio temperatūra 5 dienos, 3 dienos 3°C.
Prisijungę aludariai