Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 6 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.013
ABV:
6.8 %
IBU:
64
EBC:
14
IBU/OG:
0.99
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 3.000
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.900
CaraAmber 60.0 0.100
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo PMA 8.0 12 90
Amarillo 8.0 8 80
Amarillo 8.0 8 70
Amarillo 8.0 8 60
Amarillo 8.0 8 50
Amarillo 8.0 8 40
Amarillo 8.0 8 30
Bramling Cross (U.K.) 6.0 20 20
Amarillo 8.0 8 20
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 10
Amarillo 8.0 8 10
Amarillo 8.0 8 5
Amarillo 8.0 8 0
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 0
      132  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

8 g. Amarillo į pirminę pasiekus 1.020 G.

Komentarai

  • Klevas

    2012 m. Rugpjūčio 30 d.
    Kaip bazinį naudosiu biržų iš savasalus.
  • audryla

    2012 m. Rugpjūčio 30 d.
    ...nedėčiau čia Biržų salyklo... pakeisčiau vokišku arba belgišku pils...
  • runce

    2012 m. Rugpjūčio 31 d.
    siūlau amarillo dėti labiau į virimo pabaigą, pvzlikus 5min. gausi daug kvapo. taip pat sausą apyniavimą su amarillo. nepasigailėsi :)
  • Dainius

    2012 m. Rugsėjo 13 d.
    Žiūriu atsižvelgei į daugumą pastabų. Amarillo jau sumetei?
  • Klevas

    2012 m. Rugsėjo 13 d.
    Taip, Amarillo sumesti, košti žadu pirmadienį.
Prisijungę aludariai