Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 2 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.008
ABV:
4.3 %
IBU:
19
EBC:
25
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 4.000
CaraPils 5.0 1.000
Special B 350.3 0.300
Medus 2.0 0.200
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 12 60
Citra 15.0 10 1
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Airiška kerpena verdant misą
4 paros fermenteryje

Komentarai

  • Regis

    2012 m. Rugsėjo 4 d.
    Receptas tokiu pavadinimu jau yra :o)
    http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1147-greitukas
  • getjonas

    2012 m. Rugsėjo 4 d.
    Kopyraito dievai negailestingi! bus pakeista, nenoriu kaip samsungas furom centus vežt ;)
  • Regis

    2012 m. Rugsėjo 4 d.
    Čia "open-source", kopyraito ir kopylefto dievai nervingai rūko kamputyje stebėdami neapmokestinamus išradimus ;)
  • getjonas

    2012 m. Rugsėjo 4 d.
    Reikia išlikti budriems, vat nuspręs mus prikirpti ateity kokia organizacija už "nelegalų intelektinės nuosavybės barterinių mainų centrą" ;) mažiau painiavos bus, jei nebus dviejų vienodų
  • null

    2012 m. Rugsėjo 4 d.  
    Kiekvieno vyro svajonė Greitukas, tad ko jo neapturėti kiekvienam:). O visi alaus receptai turi pavadinimus ir aludarius, kurie juos kūrė. Tad identifikuoti juos galima ir pagal aludarį. Regio Greitukas , getjono Greitukas
Prisijungę aludariai