Receptas / Spartukas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 2 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 4.000 | 72.7 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 18.2 | |
Special B | 350.3 | 0.300 | 5.5 | |
Medus | 2.0 | 0.200 | 3.6 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Airiška kerpena verdant misą
4 paros fermenteryje
4 paros fermenteryje
Regis
2012 m. Rugsėjo 4 d.http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1147-greitukas
getjonas
2012 m. Rugsėjo 4 d.Regis
2012 m. Rugsėjo 4 d.getjonas
2012 m. Rugsėjo 4 d.null
2012 m. Rugsėjo 4 d.