Receptas / Belgian Tripel 3
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. spalio 22 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 7.000 | 82.4 | |
Konditerinis cukrus (baltas) CANDY SUGAR | 0.0 | 1.000 | 11.8 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 5.9 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 2.8 | 50 | 70 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 40 | 70 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 40 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 10 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew® Abbaye | 12.0 | 75 |
Pastabos
64C - 60 min
70C - 30 min
78C - 15 min
10 min kerpena
10 min cukrus "Candy Sugar"
70C - 30 min
78C - 15 min
10 min kerpena
10 min cukrus "Candy Sugar"