Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 7 d.

Parametrai

OG:
1.094
FG:
1.018
ABV:
9.9 %
IBU:
80
EBC:
43
IBU/OG:
0.85
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Stiprieji eliai
    Surinkti taškai: 37.67

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 2.000
Amber 50.0 2.000
CaraHell 25.0 0.100
Brown Malt 150.1 0.100
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.5 60 60
Bramling Cross (U.K.) 6.5 30 30
Bramling Cross (U.K.) 6.5 10 10
Senų ąžuolinių viskio statinių gabaliukai 0.0 20 0
Vanilės ankštis (Vanilla fragrans) (2 vnt.) 0.0 7 0
      127  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1728 | Scottish Ale™ (mielių pyragas) 1000.0 81

Pastabos

Salinimas:
~62-67°C - 90 min. + 2g CaSO4 + 1g CaCl2 + 5g NaHCO3
--> 75˚C
Išviso 105 min.
pH ~ 5,4
Aplinkos temperatūra ~18°C

Misa skaniai kvepia, įtariu nuo ąžuolo drožlių, vanilės nesijaučia.

Komentarai

Prisijungę aludariai