Receptas / Belgiskas Saison1
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 83.3 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.700 | 9.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.400 | 5.6 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 91.0 | 0.100 | 1.4 | |
7.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 50 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 50 | 20 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 93 |
Pastabos
65 C - 60 min
75 virimas
75 virimas