Receptas / Erstikio RUDENS GINTARINIS
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 1 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 2.600 | 57.8 | |
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 1.600 | 35.6 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.300 | 6.7 | |
4.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų.
antrinė -be antrinės.
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų.
antrinė -be antrinės.
null
2012 m. Rugsėjo 21 d.erstikis
2012 m. Rugsėjo 22 d.