Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.015
ABV:
5.0 %
IBU:
26
EBC:
23
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 2.600
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 1.600
Karamelinis salyklas 240.2 0.300
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 45
Summit 17.0 5 15
Airiška kerpena 0.0 2 10
Summit 17.0 5 1
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 72

Pastabos

Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų.
antrinė -be antrinės.

Komentarai

  • null

    2012 m. Rugsėjo 21 d.
    erstikis beje geriausiai aprašo savo receptus .t.y. salinimo dalį. Rescpects:)
  • erstikis

    2012 m. Rugsėjo 22 d.
    Ir man lengviau prisiminti kaip dariau, ir kitiems (ypač pradedantiems) lengviau susigaudyti kartojant receptą.
Prisijungę aludariai