Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
56 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 24 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.008
ABV:
7.4 %
IBU:
36
EBC:
7
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas vokiškas 3.0 6.500
Cukrus 0.0 0.820
      7.320

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.2 15 60
Hersbrucker (German) 4.1 40 60
Spalt Select (German) 5.2 20 30
Hersbrucker (German) 4.1 20 30
      95  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
High gravity 100.0 88

Pastabos

35C - 15min.
50C - 15min.
57C - 15min.
62C - 30min.
64C - 60min.

Nuotraukos

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Rugsėjo 18 d.
    Pas mane ant 15l kegu rašo 2,75 bar, ant 30,50L - 3,5/3,75 bar
  • null

    2012 m. Rugsėjo 18 d.
    žinau, kad tie standartiniai kegai mažai laiko, dėl to jų ir nepirkau :)
  • svyturys

    2012 m. Rugsėjo 18 d.
    4 barai kege yra nevisiškai tikslu. Dar reikia ir temperatūros, prie kurios bus gazuojama. Tarkim prie 20C su tokiu slėgiu gausim kažkur 4.5 vol. Prie 5C jau beveik visus 7vol. Tad jei yra galimybė kegą kišt į šaldytuvą, tokiu dideliu slėgiu laikyt nereikia. Taigi prie minėtų 5C norint gauti 4.5 vol. užtenka ~2.5 bar.
  • null

    2012 m. Rugsėjo 18 d.
    čia gi gazuojama bus cukrumi.
  • svyturys

    2012 m. Rugsėjo 18 d.
    aš čia apie gazavimą kege iš esmės
Prisijungę aludariai