Receptas / Reino Aušra (Kölsch)
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.800 | 69.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.800 | 14.5 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.800 | 14.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.8 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (DE) | 4.5 | 40 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew® Nottingham | 11.0 | 75 |
Pastabos
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.