Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
21
EBC:
9
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 3.800
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.800
BEST Vienna salyklas 9.0 0.800
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (DE) 4.5 40 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
LalBrew® Nottingham 11.0 75

Pastabos

Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.
Prisijungę aludariai