Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.1 %
IBU:
21
EBC:
22
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas Maltosa 4.0 5.300
Chateau Wheat Crystal - 150EBC 150.3 0.400
Chateau Chocolat 902.1 0.010
      5.710

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Aurora 7.9 15 30
Aurora 7.9 20 10
Aurora 7.9 25 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Verdant IPA 12.0 74

Pastabos

Salinimas: 66-67 C - 60min
Tekinimas: 78 C
Virimas - 30min
No Chill

Salyklas - 5.33Eur
Apyniai - 1.14Eur
Mieles - 1Eur (pasibaiges galiojimas)

Lengvas, bet turi kūno.

Prisijungę aludariai