Receptas / Migla
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. sausio 14 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 61.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.850 | 25.4 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.380 | 5.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.380 | 5.2 | |
Gliukozė (praimingui) | 0.0 | 0.160 | 2.2 | |
7.270 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
24 l karšto vandens
FERMENTACIJA
- 52˚ – 10 min
- 66˚ – 45 min
- 76˚ – 10 min
- 78˚ – 45 min
- 12 litrų nutekinti
- 5 litrais papildyti
- 15 minučių pracirkuliuoti
- 5 litrais perkošti likusį mentalą
- 100˚ – 90 min
- 45 min H1
- 15 min H2
FERMENTACIJA
- 18˚ – 2 dienos
- 21˚ – 3 dienos
- 16˚ – 3 dienos ir sausas apyniavimas
- 5˚ – 2 dienos (cold crash)
- 2.4 vol – 162 g gliukozės