Receptas / 1664 Baltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 4.100 | 47.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.800 | 43.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 4.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 4.6 | |
8.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew Wit | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 40.0 g | Virimui | 7 min. | |
Greipfruto žievelė | 40.0 g | Virimui | 7 min. | |
Kalendra | 25.0 g | Virimui | 7 min. | |
Citrinos žievelė | 20.0 g | Virimui | 7 min. | |
Airiška kerpena | 7.0 g | Virimui | 15 min. | |
Persikai | 1200.0 g | Pirminei fermentacijai | - |