Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. kovo 31 d.

Parametrai

OG:
1.125
FG:
1.039
ABV:
11.3 %
IBU:
16
EBC:
131
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.500
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.500
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.600
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.600
BEST Oat salyklas 3.0 0.550
BEST Oat salyklas 3.0 0.550
BEST Caramel Extra Dark salyklas 170.9 0.300
BEST Caramel Extra Dark salyklas 170.9 0.300
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.090
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.090
      14.080

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 18.0 69

Pastabos

Salinimas:

47°C - 20 min.
66°C - 40 min.
72°C - 15 min.
78°C - 15 min.

Skrudinti salyklai dedami prieš užkeliant temperatūrą iki 72°C.
Prisijungę aludariai