Receptas / Stautas 2025 BBC
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. kovo 31 d.
Parametrai
OG:
1.125
|
|
FG:
1.039
|
|
ABV:
11.3 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
131
|
|
IBU/OG:
0.13
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.500 | 39.1 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.500 | 39.1 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.600 | 4.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.600 | 4.3 | |
BEST Oat salyklas | 3.0 | 0.550 | 3.9 | |
BEST Oat salyklas | 3.0 | 0.550 | 3.9 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 170.9 | 0.300 | 2.1 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 170.9 | 0.300 | 2.1 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1303.0 | 0.090 | 0.6 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1303.0 | 0.090 | 0.6 | |
14.080 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 18.0 | 69 |
Pastabos
Salinimas:
47°C - 20 min.
66°C - 40 min.
72°C - 15 min.
78°C - 15 min.
Skrudinti salyklai dedami prieš užkeliant temperatūrą iki 72°C.
47°C - 20 min.
66°C - 40 min.
72°C - 15 min.
78°C - 15 min.
Skrudinti salyklai dedami prieš užkeliant temperatūrą iki 72°C.