Receptas / Avietėlė Himberytė v2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. birželio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. birželio 9 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.900 | 50.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.900 | 50.0 | |
3.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition | 5.8 | 8 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 5 | 10 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 5 | 5 | |
18 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Avietės | 2.0 kg | Antrinei fermentacijai | 4 d. |