Receptas / Admirālis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 1 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (vokiškas pilsnerio) | 3.0 | 5.000 | 95.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.140 | 2.7 | |
Gliukozė (užgazavimui) | 0.0 | 0.120 | 2.3 | |
5.260 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) | 14.0 | 9 | 45 | |
Admiral (U.K.) | 14.0 | 9 | 15 | |
Admiral (U.K.) | 14.0 | 20 | 5 | |
Bramling Cross (U.K.) (sausam apyniavimui) | 7.0 | 45 | 0 | |
83 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 78 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60min
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
50-53C - 10min
65-68C - 60min
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min