Receptas / 45 alus
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 20 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 90.9 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 5.5 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.200 | 3.6 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin (New Zealand) misos | 13.0 | 10 | 115 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 15 | 15 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 15 | 5 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) sausas | 13.0 | 30 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
salinimas 64C- 2val
10 ltr dekocija - 74C- 15 min,
78C tekinimas
kerpena 15 min
hidartuotos mieles 18C
10 ltr dekocija - 74C- 15 min,
78C tekinimas
kerpena 15 min
hidartuotos mieles 18C