Receptas / cucurbita maxima
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 6 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Moliūgas | 7.0 | 5.000 | 47.0 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 47.0 | |
CaraHell | 25.0 | 0.480 | 4.5 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.100 | 0.9 | |
Special B | 400.3 | 0.050 | 0.5 | |
10.630 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 15 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 15 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 15 | 15 | |
Muskatas | 0.0 | 2 | 10 | |
Vanilė | 0.0 | 4 | 10 | |
Imbieras | 0.0 | 2 | 10 | |
Cinamonas | 0.0 | 4 | 10 | |
Kvapieji pipirai | 0.0 | 1 | 10 | |
58 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Moliūgas supjaustomas stambiais gabalais ir 180C temperatūroje kaitinamas 1-1.5 val. dalis dedama į salinimą, dalis verdant. Prieš vėsinant misą moliūgas išgriebiamas.