Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 6 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.4 %
IBU:
27
EBC:
32
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Moliūgas 7.0 5.000
Pale Ale salyklas 7.0 5.000
CaraHell 25.0 0.480
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.100
Special B 400.3 0.050
      10.630

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 15 60
Cascade (U.S.) 5.0 15 30
Cascade (U.S.) 5.0 15 15
Muskatas 0.0 2 10
Vanilė 0.0 4 10
Imbieras 0.0 2 10
Cinamonas 0.0 4 10
Kvapieji pipirai 0.0 1 10
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Moliūgas supjaustomas stambiais gabalais ir 180C temperatūroje kaitinamas 1-1.5 val. dalis dedama į salinimą, dalis verdant. Prieš vėsinant misą moliūgas išgriebiamas.
Prisijungę aludariai