Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 31 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.015
ABV:
6.1 %
IBU:
33
EBC:
57
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 3.000
Brown Malt 150.1 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      4.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 50 60
Saaz (Czech) 4.0 20 15
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 75

Komentarai

  • Žaldokas

    2013 m. Sausio 15 d.
    O koks FG ?
  • Ignieška

    2013 m. Sausio 16 d.
    @konung: vakar atsidarėm. Šokolado fabrikas (ne blogąja prasme), tai ta pusė Amerikos kaip ir į temą :)
    @Žaldokas: FG gavos 1,040 net laikius 3-4 savaites. Kiek per pirmą savaitę nukrito, taip ir sustojo.
  • erstikis

    2013 m. Sausio 16 d.
    Manau čia dar ir Miuncheno salyklas prisidėjo prie tavo nefermentuojamų cukrų prisidarymo.
  • Gytis

    2013 m. Sausio 16 d.
    Reikėtų paragauti, žinoma, bet nepagaunu kuo Baltijos porteris nuo (šiuo atveju) bock'o skiriasi.
  • vapas

    2013 m. Kovo 12 d.
    Na ką vakar teko ragauti pasibrandinusio „nepavykusio“ žmonos alaus. Dabar jis pats tas sesijinis alus. Maždaug 3.5 stiprumo, malonus skrudėsis ir browno mišinys. Nėra labai vandeningas, primena stautą.

Prisijungę aludariai