Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 21 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.017
ABV:
6.5 %
IBU:
22
EBC:
9
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pils salyklas 3.0 4.650
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.365
Cukrus 0.0 0.310
Miuncheno salyklas 15.0 0.210
CaraHell 25.0 0.150
CaraAmber 60.0 0.060
      5.745

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.9 22 60
Hersbrucker (German) 3.7 16 30
Apelsino žievelės 0.5 16 15
      54  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 15.0 75

Pastabos

50C -- 15 min
62C -- 40 min
70C -- 40 min
76C -- 10 min -->
Fermentacija nuo 20C

ph 5.60, NaCl 2,27 gr, CaCl 2,18 gr. (SO4-45, Cl-93) c310
Prisijungę aludariai